Tradegrup nou patrocinador de l’IHC

21 Desembre 2010

L'Igualada Hoquei Club ha presentat aquest dilluns l'acord de patrocini amb l'empresa igualadina TRADEGRUP S.A. que serà un dels esponsors oficials del club, aquesta temporada i tres més. TRADEGRUP és una empresa dedicada als serveis, sobretot relacionats amb la construcció. L'acord l'han firmat els màxims dirigents de les dues entitats, els presidents Manel Buron i Francesc Sabaté que han mostrat la nova samarreta del primer equip ja amb el nou patrocini que anirà a la part de l'esquena per sobre del número dels jugadors.

El president de Tradegrup , l'igualadí Francesc Sabaté, ha explicat que han acceptat la proposta de ser patrocinadors per "ajudar a un a un esport tan igualadí com és l'hoquei' , i per la feina que està fent el club no només amb el primer equip, sinó també en tota la base. Sabaté ha animat les altres empreses igualadines i anoienques a fer també un esforç, ja que "sumant entre totes es pot fer que l'IHC continuï endavant".

I és que, tot i la bona notícia de l'arribada d'un nou espònsor, la directiva de l'IHC ha informat que la situació econòmica del club és molt delicada i que encara es busquen més patrocinadors que puguin a ajudar a completar el pressupost d'aquesta temporada. Buron ha assegurat que la junta continua treballant per concretar el màxim nombre d'ajudes i col·laboracions. Per això ha valorat de manera molt positiva l'acord amb Tradegrup, que es prorrogarà fins a la temporada 2013-2014.

Font de la noticia IHC

TRADEGRUP, S.A. | AICAT NÚM 9674    c/ de la Torre, 2 xamfrà c/ de St Magí    08700 IGUALADA    Tel./ fax  93 804 10 10    Mòbil  638 090 090
MAPA WEB    CONTACTAR    POLÍTICA DE PRIVACITAT    POLÍTICA DE COOKIES